21 januari 2022
dagopening

vrijdag, 21 januari 2022

Week van het gebed

NBV | Hebreeën 10: 24-25

Laten we op elkaar letten en elkaar aansporen tot liefde en goede daden, en in plaats van weg te blijven van onze samenkomsten, zoals sommigen doen, elkaar juist bemoedigen, en dat des te meer naarmate u de dag van zijn komst ziet naderen.

BGT | Hebreeën 10: 24-25

Laten we elkaar moed inspreken, zodat we van elkaar blijven houden en de goede dingen blijven doen. Blijf ook naar de kerk komen. Sommigen van jullie doen dat niet meer, en dat is verkeerd. We moeten elkaar steunen, juist nu. Want de dag komt dichterbij waarop God gaat rechtspreken over de wereld.

Verwerking

Bidden is in eerste instantie iets persoonlijks tussen jou en God, maar het is ook goed om het geloof samen te beleven. Sámen bidden, sámen zingen, sámen luisteren naar het Woord van God. 

In deze coronatijd is kerkgang niet bepaald vanzelfsprekend meer. We raken soms gewend aan het thuis volgen van een kerkdienst. 

Hoe beleef jij dit? Mis jij de ontmoeting met andere jongeren binnen de kerk? 

Deel met elkaar wat jou helpt om met God in contact te zijn. 

De dag van Jezus’ wederkomst komt dichterbij. Zijn plan gaat door! Bemoedigt dat jou?

Gebedspunten: Bid God of we elkaar als gelovigen kunnen blijven ontmoeten. Om mensen in jouw leven waarmee je het geloof kunt delen. Bid om de wederkomst van Christus.